MasterChef CANLI Final! MasterChef Büyük Finalde Kim Birinci Oldu, Kerem Mi, Uğur Mu?

TAKİP ET

MasterChef Türkiye canlı final için heyecan dorukta. Bu akşam 4 ay süren maratonun ardından Türkiye'nin MasterChef'i kim belli olacak. Canlı yayında yayınlanan MasterChef Final bölümünde Kerem ve Uğur yarışıyor. Peki, Master Chef Türkiye finali kim kazandı? MasterChef'i kim kazandı?

MasterChef Türkiye’de final Heyecanı başladı. Yarışmanın başladığı günden bu yana birbirleri ile hiç anlaşamayan ve Düşman Kardeşler olarak tanınan Kerem ve Uğur finalde yarışıyor. Türkiye’nin MasterChef’i olabilmek İçin son defa kıyasıya yarışan Kerem ve Uğur arasından kim kazanacak? Peki, MasterChef kim birinci oldu?

MASTERCHEF CANLI FİNAL HEYECANI

MasterChef Türkiye canlı final başladı. Bu akşam Türkiye’nin MasterChef'i kim olacak yanıtını alacağız. Önce bant kaydı ile verilen yarışmada Uğur ve Kerem stüdyoda bir, farklı restoranlarda 3 yemek olmak üzere toplam 4 yemek yaptı. Bu sonuçlarda Kerem 47, Uğur ise 44 puan aldı. Şimdi ise canlı yayında Uğur ve Kerem son yemeklerini yapacak. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 2018 ŞAMPİYONU UĞUR OLDU.

MasterChef canlı final MasterChef final MasterChef final kim kazandı MasterChef kerem MasterChef uğur masterchef final neden canlı yayın değil masterchef final kim kazandı