Markette İş Arkadaşıyla cinsel İlişkiye Girmişti! Skandalın Başrolündeki Kadın Konuştu

TAKİP ET

İngiltere'de bir Süpermarket devi olan Tesco'da çalışanların cinsel ilişkiye girdiği anları başka bir çalışanın habersizce kayıt altına alması ülkede büyük bir yankı uyandırmış ve skandal olay sosyal medyada hızla yayılmıştı. Yaşanan skandal olay sonrasında 19 yaşındaki Caitlyn Kirby yaşananlarla ilgili konuştu.

İngiltere’de bir Süpermarket devi olan Tesco’da çalışanların cinsel ilişkiye girdiği anları başka bir çalışanın habersizce kayıt altına alması ülkede büyük bir yankı uyandırmış ve skandal olay sosyal medyada hızla yayılmıştı. Yaşanan skandal olay sonrasında 19 yaşındaki Caitlyn Kirby yaşananlarla ilgili konuştu.

Olay, geride bıraktığımız günlerde İngiltere’de bir Süpermarket zinciri olan Tesco’nun bir şubesinde yaşandı. Marketin ofisinde iş arkadaşıyla cinsel ilişkiye girerken başka bir iş arkadaşı tarafından habersizce kayıt altına alınan 19 yaşındaki Caitlyn Kirby, skandal sonrasında ilk kez açıklama yaptı. Ülke gündemine oturan bu skandal olayın ardından genç kadının açıklamalarında ülkeyi terk etmek istediğini söyledi.

‘TAM BİR DELİLİKTİ’

İçinde bulunduğu olayı ‘Tam bir delilikti’ olarak tanımlayan genç kadın, çekilen videonun sosyal medyada hızla yayılmaya başlamasının ardından ne yapacağını şaşırdığını ve bir şeyleri kontrol edemediğini söyledi. O anlarda kontrolden çıktığını söyleyen genç kadın ‘Bu anlık bir şeydi ve tamamen çılgınlıktı’ dedi.

SEVGİLİSİ VARMIŞ

Genç kadının markette cinsel ilişkiye girdiği 35 yaşındaki üretim müdürü Neville Fox’un 54 yaşında bir sevgilisi olduğunu söylerken sevgilisi için üzgün olduğunu da aktardı. İlk hamlenin karşı taraftan geldiğini söyleyen Caitlyn, Kendisinin de ona ayak uydurduğunu belirtti. Ortaya çıkan skandal videonun tüm dünyaya yayılmasından çok rahatsız olduğunu söyleyen market çalışanı genç kadın 16 yaşından beri çalıştığını söylediği Tesco’dan da özür diledi.

 

Tesco Market Çalışanlar Cinsel ilişki Kadın İngiltere Dünya haberleri