Markette eğilen kadının görüntüsünü çekti! Olayla ilgili yeni gelişme

TAKİP ET

İstanbul'da iğrenç bir olay meydana geldi. Sosyal medyada büyük eleştiri toplayan görüntülerde marketteki bir kişinin, eğilen bir kadının eteğinin altından görüntüsünü kamera ile çektiği anlar yer aldı. Gözaltına alınan vatandaşın komiser olduğu ifade edilen İstanbul Valiliği'nden de olay hakkında açıklamada bulundu. 

Korkunç olay, İstanbul Kağıthane'de yaşandı. Bir kişi, markette reyonlara bakan bir kadının eğildiği esnada eteğinin altından cep telefonu kamerası ile görüntüsünü çekti. Olay hakkındaki görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Gözaltına alınan sapığın komiser olduğu ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı ifade edildi. Olay hakkında İstanbul Valiliği açıklamada bulundu. 

ETEĞİN ALTINDAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKTİ 

Kağıthane'de bir markette güvenlik kamerası tarafından çekilen görüntülerde sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde bir kişinin, reyonda ürünü incelemeye çalışan kadının arkasında eğilerek eteğinin altından uzattığı cep telefonu kamerası ile görüntü çektiği belirlendi. 

KİMLİĞİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada zanlı Serdar E. gözaltına alındı. Serdar E.'nin Kağıthane'de komiser olduğu ifade edilirken İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "5 Ocak 2023 tarihinde Kâğıthane ilçemizdeki bir markette meydana gelen "Cinsel Taciz" olayının şüphelisi Serdar E., güvenlik güçlerimizce yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır" ifadeleri yer aldı. 

İstanbul market