Marketin Şarküteri Reyonundan Çaldığı Sucukları İç Çamaşırına Saklayan Şüpheli Yakalandı

TAKİP ET

Antalya'da bir marketin Şarküteri reyonunda sucuk çalan zanlı iç çamaşırını çaldığı sucukları saklayarak kaçmak istedi. A.Ü. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının iç çamaşırına sakladığı sucukları çıkardığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya'da bir marketin Şarküteri reyonunda sucuk çalan zanlı iç çamaşırını çaldığı sucukları saklayarak kaçmak istedi.  A.Ü. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının iç çamaşırına sakladığı sucukları çıkardığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu mahallesi Atatürk Bulvarı'nda ki Bir markette yaşanan olayda Alışveriş Merkezi içerisinde yaya devriye görev yapan polis ekipleri durumundan şüphelendikleri A.Ü.’yü takip etmeye başladı. Şüpheli marketim Şarküteri bölümünde bir süre o yalanarak iki kangal sucuğu aldı. Polis ekipleri bir süre daha şüpheliyi takip etti. Şüphelinin Alışveriş Merkezi'ndeki marketin kafasına uğramadan çıkışa yönelmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri şüpheliyi yakaladı. Yapılan üst aramasında şüpheli A.Ü.’nün çaldığı iki kangal sucuğu iç çamaşırına gizlediği ortaya çıktı. Uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan şüphelinin işlemler için polis merkezine götürüldü öğrenildi.

YAŞANAN OLAYLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Market içerisinde yaşanan hırsızlık anı ve A.Ü.'nün gözaltına alındığı dakikaları ise alışveriş merkezinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.  Bir süre elindeki market arabası ile Şarküteri bölümünü dolaşan şüpheli daha sonra reyondan aldığı sucukları pantolonun içerisinde sokuyor ve tişörtün düzelterek marketin çıkışına yöneliyor.

 

antalya hırsızlık şüpheli son dakika son dakika haberi