Mardin'de Suikast İçin Keşif Yapan Kadın Terörist Yakalandı!

TAKİP ET

Mardin'de suikast için keşif yapan kadın bir terörist yakalandı. AK Parti İlçe yöneticileri ve belediyeye atanan kayyuma saldırı yapmak için keşif yapan 'Rozaerin' kod adlı PKK'lı kadın teröristin yakalandığı bilgisi alındı.

Mardin’de suikast için keşif yapan kadın bir terörist yakalandı. AK Parti İlçe yöneticileri ve belediyeye atanan kayyuma saldırı yapmak için keşif yapan ‘Rozaerin’ kod adlı PKK’lı kadın teröristin yakalandığı bilgisi alındı.

Mardin Dargeçit ilçesinde bir kadın teröristin ilçe kaymakamı ve belediye başkanvekili ile AK Partili yöneticilere yönelik olarak eylem yapma hazırlığındayken jandarma ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi. 

YAPILAN OPERASAYONLA KISKIVRAK YAKALANDI

Gelen bilgilere göre Mardin Dargeçit ilçesinde bir kadın teröristin eylem yapmak için keşif yapmakta olduğu haberini alan İl Jandarma Komutanlığı, dün saat 21.45 sularında Dargeçit ilçesi Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan ekipler ile birlikte Merkez Tepebaşı Mahallesi Seher Sokak’ta operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda eylem için keşif yapmakta olan kadın teröristin kıskıvrak yakalandığı bilgisi alındı.

EYLEM İÇİN KELİF YAPIYORDU

Eylem hazırlığında olan kadın terörist jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. ‘Rozerin’ kod adlı kadın teröristin alınan ifadesinden sonra ilçe Kaymakamı ve başkanvekili ile AK Parti yöneticilere yönelik yaklaşık olarak 1 yıldır keşif yaptığı öğrenildi. 

 

mardin terörist kadın pkk eylem hazırlığında olan ak parti kayyum keşif kadın terörist yakalandı