Mardin'de Korkunç Olay! 6 Yaşındaki Oğlunu Öldürüp İntihara Kalkıştı

TAKİP ET

Mardin Merkez Artuklu ilçesinde bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ve ilaç tedavisi gördüğü iddia edilen 26 yaşındaki Filiz Z.,6 yaşındaki oğlu İbrahim'i bıçaklayarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Mardin Merkez Artuklu ilçesi savurkapı Mahallesi'nde bugün öğleden sonra meydana gelen olayda bir süredir bunalımda olduğu ve bu nedenle ilaç tedavisi gördüğü öne sürülen Filiz Z., 6 yaşındaki oğlu İbrahim'i bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra aynı bıçakla kendi bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan kadın evden gelen sesler üzerine komşularım kapı zilini çalması ile kapıyı açmadı. Durumdan şüphelenen komşular Polise haber verdi.
Polis ekipleri olay yerine gelerek eve girdiklerinde küçük İbrahim ve annesini kanlar içerisinde hareketsiz yatarken buldu. Eve çağrılan sağlık görevlileri İbrahim'in aldığı bıçak darbeleri sonucu Hayatını kaybettiğini belirledi. Oğlunu öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan anne Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan kadının durumunun ağır olduğu ve Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 6 yaşındaki çocuğun cenazesi ise annenin tedavi gördüğü hastanede Morga konuldu.

son dakika mardin korkunç olay son dakika haberi