Mardin'de silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti, 5 yaşındaki çocuk yaralandı

TAKİP ET

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde dün gece yaşanan üzücü olayda, caddede yürüyen 31 yaşındaki Necmettin Atız, kimliği belirsiz saldırganların silahlı saldırısına maruz kaldı ve hayatını kaybetti. Saldırı anında ATM önünde sıra bekleyen ailenin 5 yaşındaki erkek çocuğu Ayaz B. ise seken kurşunun isabet etmesi sonucu ayağından yaralandı.

Olay, Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Atız, cadde üzerinde yürürken saldırgan ya da saldırganlar tarafından açılan ateş sonucu yere düşerek ağır yaralandı. Aynı anda ATM önünde sıra bekleyen aile ise bu acı olaya tanık oldu. Kurşun sekeniyle küçük Ayaz B. de ayağından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldılar. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Necmettin Atız hayatını kaybetti. Atız'ın cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü. Diğer yandan, Ayaz B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yaşanan bu üzücü hadise sonrasında olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Polis, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın ardında yatan sebepler ve kimliği belirsiz saldırgan ya da saldırganların motivasyonu henüz açıklanabilmiş değil.

mardin cinayet ölüm haberleri