Mardin Cezaevi'nde Zehirlenme Vakası! 22 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

TAKİP ET

Mardin Midyat ilçesinde yer alan M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan 22 kişinin zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi. Hastaneye kaldırılan tutukluların sağlık durumları ile ilgili bilgi gecikmedi.

Mardin Midyat ilçesinde yer alan M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu olan 22 kişinin zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi. Hastaneye kaldırılan tutukluların sağlık durumları ile ilgili bilgi gecikmedi.

ZEHİRLENME NEDENLERİ BELLİ OLDU

Mardin’in Midyat ilçesinde bulunan M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu olan 22 kişinin dün akşam saatlerinde zehirlenme şüphesi ile acilen hastaneye kaldırıldıkları belirtildi. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan 22 kişiye zehirlenme teşhisi konulurken zehirlenme nedenlerinin güneş enerjisi sistemi antifirizi’nin cezaevi suyuna karışması olduğu öne sürüldü.

SAĞLIK DURUMLARI NASIL?

Dün akşam saatlerinde karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri ile hastaneye kaldırılan ve zehirlendikleri belirlenen 22 tutuklunun hastanede tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendi. Yaşanan zehirlenme vakası ile ilgili cezaevinde inceleme başlatıldığı öğrenildi. 

 

Mardin Midyat Cezaevi Zehirlenme 22 Tututklu Hastane Güneş enerjisi Sağlık durumları nasıl