Mantar Toplarken Fark Etti! Ormanlık Alanda Genç Kadının Ellerini ve Ayaklarını Bağlayıp…

TAKİP ET

Konya'da mantar toplayan bir kişi tarafından gövdesi toprağa gömülü, Kafatası ise gömlek kenarında bulunan 25-30 yaşlarında bir kadının el ve ayakları bağlı olarak kıyafetleri ile gömülü cesedi bulundu. Kadının kafatasının yırtıcı hayvanlar tarafından koparılmış olabileceği düşünülüyor.

Konya'nın Kadınhanı ilçesi Osmancık Mahallesi'nde dün mantar toplamaya çıkan Hacı Mehmet K. Osmancık Devleti'nin kenarına yaklaşık 30 metre uzaklıkta Kafatası buldu. Durumu jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri yaptıkları İnceleme sonucunda kafatasının bir kadına ait olduğunu belirledi.

GÖVDESİ BÖLGEDE ARANDI

Hala kafatasının üzerinde saç bulunması nedeniyle kadının gövdesinde bölgede olabileceğini değerlendiren Jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Yapılan kazı çalışması sonucunda kadının gövdesine ulaşıldı. Toprağa gömülü olduğu yerden çıkarılan ceset ve bulunan Kafatası Kadınhanı Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesede otopsi yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLI OLARAK GÖMÜLMÜŞ

Jandarma ekipleri olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Bugün de cesedin bulunduğu bölgede arama çalışması yaptı. Yapılan araştırmada kadının el ve ayakları bağlı şekilde kıyafetleri ile toprağa gömüldüğü belirlendi. Cesedin üzerinde pardesü olması nedeniyle kış ya da sonbahar aylarında gömülmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Cesedin yaklaşık 40 santimetre yerine gömüldüğü belirlenirken kadının kafatasının daha yırtıcı hayvanlar tarafından parçalandığı ya da çürümüş olma sonucunda kopmuş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

KİMLİĞİ BELİRLENMEYE ÇALIŞILIYOR

Diğer yandan kadının kimliğinin belirlenmesi için polis ve jandarma ekiplerinin bölgede kayıt başvurularını incelediği öğrenildi. Yapılan İnceleme sonucunda kadınla ilgili bir başvuruya ulaşılamadı.

konya kadın cesedi son dakika