Manisa'daki Kışlalar İçin Yeni Karar! Yeni İhaleye Kadar Askerlere Yemek Belediyeden

TAKİP ET

Manisa'da yaşanan gıda zehirlenmesi vakalarının giderek artmasından sonra yeni bir karar alındı. Askerlerin kışlada yenen yemekten zehirlendiklerinin belirlenmesinin hemen ardından düğmeye basıldı ve bundan sonra yeni yapılacak ihaleye kadar askerlere belediyenin yemek temin edeceği açıklandı.

Manisa’da yaşanan gıda zehirlenmesi vakalarının giderek artmasından sonra yeni bir karar alındı. Askerlerin kışlada yenen yemekten zehirlendiklerinin belirlenmesinin hemen ardından düğmeye basıldı ve bundan sonra yeni yapılacak ihaleye kadar askerlere belediyenin yemek temin edeceği açıklandı.

Manisa’da dördüncü zehirlenme vakasının yaşanmasının hemen ardından kırmızı alarm verildi ve söz konusu yemek şirketi ile sözleşmenin iptal edildiği açıklandı. Bu yaşanan olayın ardından Manisa 1’inci Piyade Er Eğitim Komutanlığı’nda bulunan askerlere belediye tarafından üç öğün yemek verilmeye başlandığı öğrenildi.

YEMEK ŞİRKETİ İLE SÖZLEŞME İPTAL EDİLDİ

Manisa’da yaşanan art arda zehirlenme vakalarının ardından gözler hemen kışlaya yemek temin eden şirkete çevrildi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’tan dün konu ile ilgili bir açıklama geldi. Söz konusu yemek şirketi ile yapılan sözleşmenin iptal edildiği yeni bir ihale açıklanacağını belirtti. Yeni ihaleye kadar kışlada bulunan askerlerin yemek ihtiyacını belediyenin karşılayacağı belirtildi. 

 

manisa asker kışla zehirlenme belediyeden yemek