Manisa'da Korkunç İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen Tekniker Yaşamını Yitirdi

TAKİP ET

Manisa'da hastane inşaatında bir asansör firmasında görev yapmakta olan tekniker asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Manisa’da hastane inşaatında bir asansör firmasında görev yapmakta olan tekniker asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Korkunç kaza bugün saat 16.00 sularında Manisa Şehzadeler ilçesinde Turgut Özal Mahallesinde meydana geldi. Mahallede yapımı devam etmekte olan 570 yataklı Şehir Hastanesinin inşaatı sırasında yaşanan olayda alınan bilgilere göre, inşaatı sürmekte olan hastanede asansörlerin yapımından sorumlu olan bir firmada tekniker olarak çalışan ve 36 yaşında olduğu öğrenilen Yusuf Doğan’ın 9. katta asansör montaj işlemi yaptığı esnada dengesini kaybettiği ve yaklaşık 30 metre yükseklikten asansör boşluğuna düştüğü öğrenildi. 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan korkunç kaza sonucunda diğer işçiler tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın yaşandığı bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen talihsiz adamı hayata döndüremedi ve 39 yaşındaki teknikerin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yusuf Doğan’ın cansız bedeninin Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenilirken polis ekiplerinin yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattığı bilgisi alındı.

 

manisa şehzadeler inşaat şehir hastanesi asansör tekniker asansör boşluğu 1 ölü iş kazası