Manisa'da Korkunç İnfaz! Ağabeyinin Gelini ve Komşusunu…

TAKİP ET

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir kişi av tüfeği ile yeğeninin işini vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde meydana gelen olayda alınan bilgiye göre Birtan A., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı ağabeyinin gelini Güllü Akkuyu ile komşusu Sebahat E.’ye av tüfeği ile ateş açtı.
Saldırının ardından zanlı olay yerinden Kaçarken çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Güllü akkuyu'nun olay yerinde Hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayda yaralanan komşu Sabahat E. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Saruhanlı İlçe Jandarma ekipleri tarafından olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Katil zanlısı iz takip köpekleri ve karadan ve havadan drone ile başlatılan çalışmalar kapsamında aranıyor.

 

son dakika manisa kanlı infaz saruhanlı son dakika haberi