Manisa'da Kışlada Yaşanan Zehirlenme İle İlgili Yeni Gelişme! Yemek Temin Eden Şirketten 19 Çalışana Gözaltı!

TAKİP ET

Manisa'da askeri kışlada art arda yaşanan gıda zehirlenmesi olayının giderek artması ile kışlaya yemek temin eden şirketin 19 çalışanı gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında şirketin yöneticilerininde olduğu öğrenildi.

Manisa’da askeri kışlada art arda yaşanan gıda zehirlenmesi olayının giderek artması ile kışlaya yemek temin eden şirketin 19 çalışanı gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında şirketin yöneticilerininde olduğu öğrenildi.

Manisa’da kışlada dördüncü zehirlenme vakası yaşanması ile kışlaya yemek temin eden şirketten 19 çalışanın gözaltına alındığı belirtildi. Manisa 1’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası’nda yaşanan son zehirlenme vakası sonrasında zehirlenme şüphesinden dolayı kışlaya yemek temin eden şirketten yöneticilerinin de arasında bulunduğu 19 çalışanın gözaltına alındığı duyuruldu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Manisa’da yaşanan zehirlenme vakalarına bir yenisi daha eklendi ve son vakada Manisa 1’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlasında çok sayıda askerin zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Valilikten gelen açıklamada hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan askerilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Manisa Valiliği yazılı olarak yaptığı açıklamasında, “Dün saat 20.00 civarında Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı revirine yapılan ilk müracaatların hemen sonrasında, Tugay Komutanlığında Sağlık Bakanlığı hekimiyle kurulan revir ve triyaj merkezine mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetiyle başvuran hastaların saat 20.45 itibarıyla sevklerine başlandı.” İfadelerini kullandı. 

Gelen bilgilere göre Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde 118, Manisa Devlet Hastanesinde 130, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine 103, Batı Kışlada ise 220 askerin tedavi altında tutulduğu ve takip altında oldukları belirtildi. 

 

manisa kışla asker zehirlenmesi yeni gelişme gıda zehirlenmesi yemek şirketi çalışanlarına gözaltı 19 çalışan gözlatında