Manisa'da Feci Kaza! Sürücü Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti 6 Yayayı Ezdi!

TAKİP ET

Manisa'da dehşete düşüren bir kaza yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenilen bir otomobil sürücüsü kaldırımda yürüyen 3'ü kadın olmak üzere 4 kişiye çarptı. Kaza sonucunda aracın içinde yer alan kişilerde dahil 6 kişi yaralandı.

Manisa’da dehşete düşüren bir kaza yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenilen bir otomobil sürücüsü kaldırımda yürüyen 3’ü kadın olmak üzere 4 kişiye çarptı. Kaza sonucunda aracın içinde yer alan kişilerde dahil 6 kişi yaralandı.

Manisa’da korkunç bir kaza yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü kaldırıma çıktı ve kaldırımda yürüyen yayaları feci şekilde ezdi. Gelen ilk bilgilere göre yaşanan feci kazada 6 kişi yaralandı.

KALDIRIMA ÇIKTI YAYALARIN ARASINA DALDI

Manisa’da yaşanan korkunç kazada, bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Kaldırımda bulunan yayaların arasına dalan sürücü 3’ü kadın 4 kişi ezdi. Yaşanan kazada araç içinde bulunanlarda dahil 6 kişi yaralandı. Saat 01.00’da Manisa Yunus Emre İlçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Batı Kışla önünde meydana gelen kazada, İzmir Eski Garaj istikametine doğru ilerlemekte olan Mehmet Acar’ın yönetiminde olan 07 HSN 35 plakalı bir araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaldırıma çıkarak yayaların arasına daldı. Araç, kaldırımda yürüyen 3^ü kadın 4 kişiyi ezdi.

6 KİŞİ YARALI ŞEKİLDE HASTANEYE KALDIRILDI

25 yaşındaki Mehmet Acar’ın yönetiminde olan aracın kaza yapması sonucunda, otomobilde bulunan 19 yaşındaki Hatice Selvet Aşık, 25 yaşındaki Oğuzhan Şefik, 25 yaşındaki Selen Top, 30 yaşındaki Büşra Başoğlu, 30 yaşındaki Hatice Başoğlu yaralandı. Kaza sonrasında olay yerinde bulunan vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri kazada sıkışanları çıkararak hazırlanan ambulanslarda sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin yapılmasının ardından yaralılar Manisa’nın çeşitli hastanelerine kaldırıldı. Yaşanan korkunç kaza sonrasında yaralanan Mehmet Acar ve Hatice Selvet Aşık’ın sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Polis, yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

manisa yunus emre kaza dehşet kaza 6 yayayı ezdi