Manisa'da Eski Koca Dehşeti: 1 Ölü 1 Yaralı

TAKİP ET

Manisa'nın Salihli ilçesinde eski koca dehşet saçtı. Yol ortasında eski eşi ile tartışan adam, onu bıçakla yaraladıktan sonra, araya girmeye çalışan kayın pederini ise bıçaklayarak öldürdü. Hastaneye kaldırılan kadının tedavisi devam ediyor.

Manisa’nın Salihli ilçesinde eski koca dehşet saçtı. Yol ortasında eski eşi ile tartışan adam, onu bıçakla yaraladıktan sonra, araya girmeye çalışan kayın pederini ise bıçaklayarak öldürdü. Hastaneye kaldırılan kadının tedavisi devam ediyor. 

Manisa Salihli Cumhuriyet Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde yaşanan olayda, boşandığı eşi 26 yaşındaki Emine Burcu D. ile cadde üzerinde karşılaşan Yılmaz K., dehşet saçtı. Eski karı koca arasında çıkan tartışmayı bu sırada kahvehanede bulunan eski kayınpederi Cuma Yıldız da görek dahil oldu. Büyüyen tartışma üzerine Yılmaz K. önce eski eşini, ardından da araya girmek isteyen kayınpederini bıçakladı. 

KAYINPEDER HAYATINI KAYBETTİ
Vatandaşlar, Baba ve kızın kanlar içinde yere yığıldığını görerek durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları Salihli Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak Cuma Yıldız, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Özel Salihli Hastanesinde tedavisi devam eden Emine Burcu D.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yılmaz K. ise olaydan sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma devam ediyor. 

 

manisa salihli eski koca kadın cinayeti son dakika cinayet