Manisa'da Bir Garip Olay! Törende Damadın Verdiği Cevap Sonrası Nikahı İptal Eden Nikah Memurunu Kimse İkna Edemedi

TAKİP ET

Manisa Turgutlu ilçesinde evlilik işlemlerini tamamlayan ve nikahları kıyılmak üzere törene geçen çiftin en mutlu günleri zehir oldu. Törende damadın nikah memurunun sorusuna verdiği, 'Hayır demek ne mümkün' cevabı ortalığı karıştırdı. Nikah memuru damadın cevabı sonrası çiftin nikahını iptal etti.

Manisa Turgutlu ilçesinde evlilik işlemlerini tamamlayan ve nikahları kıyılmak üzere törene geçen çiftin en mutlu günleri zehir oldu. Törende damadın nikah memurunun sorusuna verdiği, ‘Hayır demek ne mümkün’ cevabı ortalığı karıştırdı. Nikah memuru damadın cevabı sonrası çiftin nikahını iptal etti.

Olay, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, nikah kıyılmak üzere törene geçildiği sırada nikah memurunun sorusuna, ‘Hayır demek ne mümkün’ yanıtını veren damat verdiği cevaba pişman oldu. Bu cevap sonrasında nikah memuru çiftin nikahını kıymadı ve iptal etti.

NİKAH MEMURU NİKAHI İPTAL ETTİ

Turgutlu Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen törende, Hatice Koşman ve Turgut Dinçeri çifti nikahları kıyılmak üzere nikah masasına oturdu. Her şey normal seyrinde ilerlerken çiftin nikahını kıymak üzere orada bulunan nikah memuru Ali Akça damada, ‘Hatice Koşman’ı eş olarak kabul ediyor musunuz?’ sorusunu sordu. Damadın bu soruya verdiği, ‘Hayır demek ne mümkün’ cevabı sonrasında nikah memuru Akça çiftin nikahını iptal etti.

NE YAPTILARSA İKNA EDEMEDİLER

Yaşanan olay sonrasında gelin ve damadın yakınları nikah memurunu ikna etmeye çalışsa da Ali Akça nikahı kıymaya ikna olmadı. Bu sırada ortamın gerilmesi sonucunda güvenlik görevlilerinin haber verdiği polis ekipleri olay yerine geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri de nikah memuru Ali Akça’yı nikahı kıymaya ikna edemeyince çiftin tüm nikah işlemleri iptal edildi.

 

Manisa Turgutlu Nikah memuru Damat İptal olan nikah Damadın cevabı