Manisa'da Askerlerin Zehirlenmesi Olayında Yeni Gelişme! Yemek Şirketinin Genel Müdürü Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Manisa'da askeri kışlada askerlerin yedikleri yemeklerden zehirlenmesi ve 731 askerin hastanelik olması ile ilgili başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada kışlaya yemek sağlayan ROTA A.Ş'nin Genel Müdürünün Ankara'da gözaltına alındığı öğrenildi.

Manisa’da askeri kışlada askerlerin yedikleri yemeklerden zehirlenmesi ve 731 askerin hastanelik olması ile ilgili başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada kışlaya yemek sağlayan ROTA A.Ş’nin Genel Müdürünün Ankara’da gözaltına alındığı öğrenildi.

Manisa’da dördüncü zehirlenme vakası yaşanan ve 731 askerin hastanelik olduğu olayda ROTA A.Ş Genel Müdürü gözaltına alındı. Söz konusu yemek şirketinde gözaltına alınanların sayısının 41’e yükseldiği öğrenildi.

25 KİŞİ ADLİYEDE

Söz konusu yemek şirketinden daha önce gözaltına alınan 25 kişinin adliyeye sevk edildiği bilgisi alındı. Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı yürütülen soruşturma kapsamında söz konusu yemek şirketinden gözaltına alınan ve aralarında Manisa Duğu Kışla ve Manisa Batı Kışla çalışanlarının da yer aldığı 40 şüpheliden 25’inin Emniyet sorgusunu tamamladı. 

 

manisa kışla zehirlenme askerler yemek şirketi yemek şirketi genel müdürü gözaltı soruşturma