Manisa'da trafik kazası: Yolcu otobüsü TIR'a çarptı, 3 yolcu yaralandı

TAKİP ET

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İzmir-Ankara Karayolu üzerinde bir yolcu otobüsü, önünde seyreden bir TIR'a arkadan çarptı. Kazada 3 yolcu yaralanırken, trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı.

Olay, gece saatlerinde Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Ankara istikametine doğru ilerleyen Fahri Özdilek Önal (62) yönetimindeki 06 CTY 424 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyreden İhsan Kaynak (63) yönetimindeki 27 P 9671 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otobüste bulunan 3 yolcu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Arkut Zafer Karakaya (17), Selen Figen Karakaya (20) ve Adem Yiğitel (52), sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazanın etkisiyle İzmir-Ankara Karayolu'nda trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı. Araçların çekilmesiyle ulaşım normale döndü. Otobüsün meydana gelen hasarı nedeniyle, diğer yolcular için firma tarafından yeni bir otobüs tahsis edileceği öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme sürdürülüyor. Kazayla ilgili detaylar ve nedenleri henüz açıklanmadı.

Manisa trafik kazası -#032;yaralanma