Manisa'da korkunç kaza! Kamyonla çarpışan otomobildeki baba öldü, 2 çocuğu ve eşi yaralandı

TAKİP ET

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, trajik bir trafik kazası yaşandı. Saat 21.30 civarında Piyadeler Mahallesi mevkisinde gerçekleşen bu üzücü olayda, otomobil ile kamyona çarpışma sonucu bir kişi hayatını kaybetti, sürücünün eşi ve iki çocuğu ise yaralandı.

Kaza anıyla ilgili detaylar şu şekilde ortaya çıktı: Alaşehir'den Salihli istikametine doğru ilerleyen 45 UA 5459 plakalı bir kamyona, Serkan Ç.'nin yönetimindeki 16 ABD 174 plakalı otomobil arkadan çarptı. Korkunç çarpışmanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma birimleri ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde, otomobilin direksiyonunda bulunan Serkan Ç.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Otomobilde bulunan eşi S.A.Ç. (32), oğlu E.Ç. (7) ve kızı E.N.Ç. (2) ise yaralı olarak tespit edildi. Yaralılar hemen Alaşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve tedavi altına alındı. Yaralıların durumu ciddiyetini korurken, kaza sonrası jandarma ekipleri kamyon sürücüsünü gözaltına aldı. 

Kazada hayatını kaybeden Serkan Ç.'nin cenazesi, kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olay sonrası başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülüyor. Kazanın meydana geliş nedeni, olası ihmaller veya trafik kurallarının ihlali üzerine odaklanan soruşturma sonucu aydınlatılmaya çalışılıyor. Bu acı olay, trafik güvenliğinin önemine bir kez daha dikkat çekiyor.

Manisa trafik kazası ölüm haberi