Manisa Beşik Gibi Sallanıyor! Bu Kez de 4.8 Şiddetinde Deprem Oldu!

TAKİP ET

Manisa'da deprem olmaya devam ediyor. Ardı arkası gelmeyen deprem Manisa halkını oldukça korkutuyor. Dün Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde dün yaşanan büyük depremin ardından bugün saat 14.04 sıralarında bir deprem daha meydana geldi. Bu kez 4.8 şiddetinde sallantı hissedildi.

Manisa’da deprem olmaya devam ediyor. Ardı arkası gelmeyen deprem Manisa halkını oldukça korkutuyor. Dün Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde dün yaşanan büyük depremin ardından bugün saat 14.04 sıralarında bir deprem daha meydana geldi. Bu kez 4.8 şiddetinde sallantı hissedildi. 

Manisa’da depremler devam ederken panikte artıyor. Dün Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde yaşanan büyük deprem sonrasında büyük bir panik yaşandı ve deprem Manisa’nın çoğu ilçesinde hissedildi. 
Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde dün yaşanan büyük depremin ardından bugün de 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Manisa ve İzmir dahil olmak üzere deprem tüm Ege Bölgesinde hissedildi. Depremin büyüklüğünün 4.8 olduğu belirlenirken, 4.0, 4.3, ve 4.6 büyüklüğünde sarsıntılar meydana geldiği belirlendi. 

 

manisada deprem 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi manisa saruhanlı