Manisa Alaşehir'de Yasak Aşk Cinayeti! Baba, Evli Kızını Yakını ile Yakaladı!

TAKİP ET

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir baba, akrabaları olan bir gençle, evli kızını birlikte yakaladı. Genci bıçaklayarak öldüren baba, kızını da silahla yaraladı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir baba, akrabaları olan bir gençle, evli kızını birlikte yakaladı. Genci bıçaklayarak öldüren baba, kızını da silahla yaraladı. 

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde dün gece saat 23.30 sularında meydana gelen olayda, 22 yaşında evli ve iki çocuk annesi E.K. babasını ziyarete gideceğini söyleyerek eşinin yanından ayrıldı. Babasu Yunus G’nin evine giden E.K, evde kimse olmadığı bir anda yasak aşk yaşadığı akrabası olan İsmail Uğur G.’yi eve aldı. 

UYGUNSUZ VAZİYETTE YAKALADI
Baba Yunus G, işletmeciliğini yaptığı kahvehaneden bir ihtiyacı için eve geldiği sırada kızı ile akrabasını evde uygunsuz vaziyette yakaladı. İsmail Uğur G. tarafından ruhsatsız silah ile baba Yunus G.’ye ateş açıldı. Yunus G. yara almazken, mutfaktan bıçak alarak Uğur G.’yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra İsmail G’nin ruhsatsız silahını eline alan baba kızına da 4 el ateş ederek yaraladı. Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan E.K’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken baba Yunus G., komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim oldu. 

 

manisa alaşehir yasak aşk cinayet