Maliye Bakanı Naci Ağbal Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Sağlık Durumu Nasıl?

TAKİP ET

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın akşam saatlerinde idrar yollarında yaşadığı enfeksiyon nedeniyle özel bir hastaneye başvurduğu ve hemen tedavi altına alındığı öğrenildi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın akşam saatlerinde idrar yollarında yaşadığı enfeksiyon nedeniyle özel bir hastaneye başvurduğu ve hemen tedavi altına alındığı öğrenildi.

Maliye Bakanı olan Naci Ağbal’ın akşam saatlerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Ankara’da özel bir hastaneye başvurduğu ve hemen tedavi altına alındığı öğrenildi.

AĞBAL’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Naci Ağbal’ın idrar yollarındaki enfeksiyon nedeniyle hastaneye başvurduğu ve hastanede yapılan kontroller sonrasında Ağbal’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yarın yapılacak tetkikler sonrasında hastaneden taburcu edilmesinin beklendiği belirtildi.

NACİ AĞBAL KİMDİR?

Naci Ağbal, 1968 yılında Bayburt’ta doğmuş ve 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olmuştur. Bunun ardından yine 1989 yılında Teftiş Kuruluna giren Ağbal, 1993 yılında Maliye Müfettişi olmuştur. 2003’te ve 2007 yılında önemli görevle üstlenen Ağbal, 2008 yılında Bakanlar Kurulu kontenjanında YÖK üyeliğine seçilmiştir. Bunun sonrasında 2009 yılında Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Ağbal’ın 2015 yılında YÖK Genel Kurulu ve Maliye Bakanlığı Müsteşarlığı görevinden istifa etmiştir. Ağbal, AKP Bayburt milletvekilliğine seçilmiş şimdilerde de Maliye Bakanlığı görevini sürdürmektedir.

 

maliye bakanı naci ağbal rahatsızlık idrar yolu enfeksiyonu sağlık durumu hastane naci ağbal kimdir