Malatya'da Zincirleme Kaza: 7 Yaralı

TAKİP ET

Malatya'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği aracın neden olduğu zincirleme trafik kazasına 7 araç karıştı. Kırmızı ışıkta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Malatya'da B.D'nin kullandığı araç, Turgut Özal Caddesi Güngör Kavşağı'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kırmızı ışıkta bekleyen E.Ş, K.G.D, G.G, K.K, H.K. ve N.T. hakimiyetindeki araçlarla çarpıştı.

Kazada, araç sürücüleri B.D. (22), E.Ş. (40) ve K.G.D. (21) ile araçların içerisindeki M.Z. (25) ve Z.N.Ş. (11) yaralandı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yaralılar sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza mahallindeki ilk müdahalesinden sonra hastaneye nakledildi. Yaralılardan 11 yaşındaki Z.N.Ş'nin sağlık durumunun ağır olduğu ve hayati riskinin olduğu öğrenildi.

Zincirleme trafik kazasına karışan araçların kaza mahalline çağrılan çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından karayolu yeniden araç trafiğine açıldı.

Kazayla ilgili polis ekiplerince başlatılan tahkikat devam ediyor. 

Malatya Trafik Kazası