Malatya'da Yeğenini Tüfekle Öldüren Amca Tutuklandı

TAKİP ET

Malatya'nın Pütürge ilçesinde dün yaşanan trajik olayda, arazi anlaşmazlığı yüzünden yeğeni Çetin Gören'i (42) tüfekle öldüren Celal Gören (66), tutuklandı.

Olay, ilçenin kırsal Pazarcık Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Çetin Gören ile amcası Celal Gören arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma, hızla kavgaya dönüştü. Celal Gören, yanında bulundurduğu tüfekle yeğenine ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Çetin Gören'in durumu çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Çetin Gören'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Katil zanlısı Celal Gören ise suç aleti ile birlikte jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Çetin Gören'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak mahalle mezarlığında toprağa verildi. Gözaltına alınan Celal Gören ise ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Celal Gören ifadesinde, "Çetin ile arazi anlaşmazlığımız vardı, aramızda kavga çıktı, ben de o sinirle tüfeği çektim ve vurdum" şeklinde ifade verdi. Olay, aileler arasındaki anlaşmazlığın ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Malatya cinayet ölüm haberi cinayet haberleri