Malatya'da silahlı çatışma! 2 kiş yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşanan silahlı çatışmada M.T. tarafından açılan ateş neticesinde vücutlarının pek çok yerine isabet alan iki şahıs, ağır yaralanarak hastaneye götürüldü. Yaralılar Kemal Aksüt ile Ahmet Şentürk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Zanlı M.T ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gece saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi'nde yaşanan olayda , küçük sanayi sitesi Maharetli Sokak'ta Kemal Aksüt, Ahmet Şentürk ile M.T. arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken M.T. tarafından açılan ateşte vücutlarının pek çok yerine isabet alan K.A. ile A.Ş. yaralandı.

Malatya'da silahlı çatışma! 2 kiş yaşamını yitirdi

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderilirken, zanlı M.T. otomobili ile olay yerinden kaçtı. Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Battalgazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği olayda ateş açtığı ifade edilen şüpheli M.T. İnönü Caddesi üzerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

M.T.'nin baş kısmında darp edilerek yaralandığı belirtilirken, hastanede tedavi altında olan Kemal Aksüt ile Ahmet Şentürk kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Olayın ardından başlatılan soruşturma halen devam ediyor.

Malatya silahlı çatışma