Malatya'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 5 Yaralı

TAKİP ET

Malatya'nın Darende ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişide yaralandı.

Darende ilçesinde seyir halinde olan Batuhan Yılkınc idaresindeki 44 DZ 542 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 06 DTB 449 plakalı otomobil D-300 karayolu Nadir Mahallesi mevkisinde çarpıştı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Batuhan Yılkınc'ın yanı sıra Hüseyin Taha, Hacer ve Meryem Tuana Bozkurt ile Cihan, Gül, Rana ve Cihangir Aydın'a ilk müdahale kaza mahallinde sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra kentteki hastanelere nakledildi. 

Sağlık durumu ağır olan ve hayati riski bulunan Hüseyin Taha ve Hacer Bozkurt ambulans helikopterle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

Kazada ağır yaralanan Meryem Tuana ve Hacer Bozkurt ile Batuhan Yılkınc tedavi gördükleri hastanelerde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve hayati risklerinin bulunduğu öğrenildi.

Malatya Darende Trafik Kazası