Mahkeme Başkanı Tüm Planlarını Bozdu! FETÖ'cü Kadın Sırf Bu Sebepten Hamile Kalmış

TAKİP ET

Bursa'da FETÖ davasında yargılanan karı-kocanın davasında mahkeme başkanının dikkati tüm planı bozdu. FETÖ'cü kadına, 'Kocan 2 yıldır kaçak, sen nasıl hamile kaldın?' diyen mahkeme başkanı her şeyi ortaya çıkardı.

Bursa’da FETÖ davasında yargılanan karı-kocanın davasında mahkeme başkanının dikkati tüm planı bozdu. FETÖ’cü kadına, ‘Kocan 2 yıldır kaçak, sen nasıl hamile kaldın?’ diyen mahkeme başkanı her şeyi ortaya çıkardı.

Bursa’da FETÖ\PDY’ye üye olmak suçundan haklarında dava açılan karı-kocanın davasında akıllara durgunluk veren planları gün yüzüne çıkarıldı. Dava sırasında mahkeme başkanı, 2 yıldır kaçak olan FETÖ’cü kocayla ilgili mahkeme salonunda aynı davadan yargılanan hamile karısına, ‘2 yıldır kocan kaçak, sen nasıl hamile kaldın?’ şeklinde bir soru yöneltti. FETÖ’cü kadının bu soruya yanıtı, ‘Bir gece ansızın geldi’ oldu.

TUTUKLANMAMAK İÇİN HAMİLE KALMIŞ

FETÖ\PDY’ye üye olmak suçundan haklarında dava açılan Metin T. ve eşi Rümeysa T.’nin ilk duruşmasında akıllara durgunluk veren plan ortaya çıktı. Tututksuz yargılanmak için hamile kaldığı iddia edilen Rümeysa T.’nin kendi duruşmasından yaklaşık 1 hafta önce adliyeye geldiği ve kendisini sanık yakını gibi göstererek FETÖ duruşmalarına girdiği burada da kendi duruşmasından önce ipuçları topladığı öğrenildi. Duruşmada hamile olduğunu söyleyen Rümeysa T.’nin tutuksuz yargılanmak istediği öğrenildi.

‘BEBEĞİN BABASI EŞİM, BİR GECE ANSIZIN GELDİ’

Mahkeme salonunda hamile olduğunu söyleyen Rümeysa T.’ye ilk soru mahkeme başkanından geldi. Mahkeme Başkanı, ‘Kocan 2 yıldır kaçak, sen nasıl hamile kalabiliyorsun, kocanla görüşüyor musunuz?’ diye sordu. Rümeysa T. ise bu soruya, ‘Bebeğin babası eşim, bir gece ansızın geldi.’ şeklinde yanıt verdi. 

 

Bursa FETÖ Hamile kadın Firari Mahkeme Mahkeme başkanı Plan