Mahallelinin Fuhuş İsyanına Polis Yetişti! 15 Gözaltı

TAKİP ET

Trabzon'da bazı otel ve restoranlarda fuhuş yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar…

Trabzon’da bazı otel ve restoranlarda fuhuş yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar…

Trabzon’da bazı otel ve restoranlarda fuhuş yapıldığı iddiası ile harekete geçen emniyet güçleri 15 kişiyi gözaltına aldı.

MAHALLELİ İSYAN ETTİ

Trabzon’da mahalle halkının bazı restoran ve otellerde fuhuş yapıldığını iddiası ile emniyete şikayetçi olmasının ardından Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği hemen harekete geçti. Çömlekçi Mahallesi, Yalı Caddesi üzerinde bulunan bazı otel ve restoranlara baskın düzenleyen ekipler, Türk vatandaşı olan 15 kadını gözaltına aldı. Şüphelilerin ise sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Mahallede yaşayan vatandaşlar ise fuhuş rezaletine sert tepki gösterdi. Mahallelerinde fuhuş istemediklerini belirten vatandaşlar, üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ve yeniden böyle bir durumla karşılaştıklarında yine durum polis ekiplerine bildireceklerini ifade etti.