Mahalle Bekçileri Çöpü Karıştıran Çiftten Şüphelendi, Bakın Altından Ne Çıktı?

TAKİP ET

Bursa'da Mahalle bekçileri çöp kutusunu karıştıran çiftten şüphelenerek arama yaptı. Yapılan arama sonucunda genç çiftin çoktan almaya çalıştığı poşetin içerisinde 250 gram Metamfetamin 1 adet hassas terazi, 61 bin 195 lira ve 200 dolar ele geçirildi.

Bursa merkez Osmangazi İlçesi meksan Mahallesi'nde meydana gelen olayda alınan bilgiye göre Gece saatlerinde devriye atan Mahalle bekçileri S.B.(19) ve Ü.K.'nün (17) Çöp kutusundan bir poşet almaya çalıştıklarını fark etti. Bekçiler durumdan şüphelenerek genç çiftin yanına gitti. Yapılan İnceleme sonucunda çöpten alınmaya çalışan poşetin içerisinde uyuşturucu madde hassas terazi ve yüklü miktarda para olduğu anlaşıldı. Bekçiler şahısları muhafaza altına aldıktan sonra polis ekiplerine haber verdi.
Olay yerinde ilk etapta poşetin kendisine ait olmadığını söyleyen S.B. ve 17 yaşındaki kız arkadaşı gözaltına alınırken, yapılan incelemelerde poşette, yaklaşık 60 bin lira değerinde 250 gram metanfetamin, bir adet hassas terazi, 61 bin 196 lira ve 200 dolar olduğu anlaşıldı. Poşeti almaya çalışan genç karakola götürülürken ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konuldu.

bursa osmangazi son dakika son dakika haberi