Lunapark'ta facia! Salıncak ağaca takılınca yere çakıldı, 6 kişi yaralandı

TAKİP ET

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir lunaparkta yaşanan talihsiz bir kaza, eğlenceyi korku dolu anlara dönüştürdü. Gece saatlerinde lunaparka gelen bir grup vatandaş, keyifli anlar geçirmek için salıncağa bindi. Ancak, salıncağın hızla dönüşü sırasında, salıncağın yanındaki ağaçla teması sonucu bir anda her şey değişti.

Salıncakta bulunan 6 kişi, ağacın dallarına çarpmayla birlikte hafif şekilde yaralandı. Ani ve beklenmedik bir şekilde yaşanan bu kaza, salıncaktakilerde panik ve korku yarattı. Çevredeki diğer vatandaşlar hemen durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, hafif yaralanan 6 kişiyi ambulanslarla çevre hastanelere sevk etti.

Şans eseri yaralanmaların hafif olduğu belirtilirken, tedavilerinin ardından taburcu olacakları öğrenildi. Yaşanan bu üzücü olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Eğlence dolu bir anın aniden korku dolu bir hadiseye dönüştüğü bu lunapark kazası, güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşların güvenli ve keyifli bir şekilde eğlenebilmesi için gerekli tedbirlerin alınması adına yetkililerin olaya dair incelemeleri sürüyor."

İzmir lunapark kazası feci kaza