Liseli Melis, Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yapıp Alışveriş Merkezinde İntihar Etti

TAKİP ET

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde lise 10. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 15 yaşındaki Melis K. Okul çıkışında arkadaşları ile birlikte geldiği alışveriş merkezinin dokuzuncu kat penceresinden atlayarak hayatına son verdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bugün saat 16 sıralarında meydana gelen olayda okul çıkışında Alışveriş Merkezine giden 15 yaşındaki Melis K. 9. kata çıktı. Genç kız burada bir süre dolaştıktan sonra herkesin gözü önünde Pencereden kendisini boşluğa bıraktı.  Melis K., Bina girişine düşerek olay yerinde hayatını kaybetti. Genç kızın intiharına sebep olan arkadaşları büyük şok yaşayarak gözyaşlarına boğuldu. Baba Rüstem K.’da Acı haberi alarak Alışveriş Merkezi önüne geldi. Sinir krizi geçiren babayı polisler sakinleştirmeye çalıştı. 15 yaşındaki lise öğrencisi Genç kızın cansız bedeni polis ekiplerinin yaptığı İncelemeden sonra Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIM

Ereğli Merkez Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 15 yaşındaki Melis'in sosyal medya hesabındaki 've ben ölmek isteyen bir kız için çok bile yaşadım'  paylaşımı dikkat çekti. Olayla ilgili olarak Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

zonguldak ereğli melis k. liseli melis son dakika alışveriş merkezi intihar