Liseli Kızların Sokak Ortasında Dehşete Düşüren Kavgası

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, Lise öğrencisi iki kız okul çıkışında buluşarak sokak ortasında kavga etti. Arkadaşları ise onları ayırmak yerine olanları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Çevrede bulunan vatandaşlar liseli kızların kavga ederken görerek ayırdı.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda isimleri bilinmeyen lise öğrencisi iki kız iddiaya göre okul çıkışında sokak ortasında buluştu. Bir anda tartışmaya başlayan lise öğrencisi kızların aynı okulda okuyan aynı erkek öğrenciden hoşlandıkları iddia edildi. 

ÇEVREDEKİLER GÜÇLÜKLE AYIRDI

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken kızlardan biri diğerinin saçını çekerek yere düşürdü. Daha sonra liseli kız yerdeki kızın üzerine doğru eğilerek tokat atmaya başladı. Kız arkadaşları ise o anda kavga eden arkadaşlarını ayırmak yerine cep telefonu kamerasıyla kaybetmeyi tercih etti. Çevrede bulunan vatandaşlar sokak ortasında kavga eden liseli kızları görünce güçlükle ayırdı. Çevredekilerin müdahalesiyle yerden Kalkan liseli kızlar, ayaktayken de birbirlerine hakaret etmeye devam etti.

şanlıurfa haliliye liseli kızlar kavga kız kavgası son dakika