Liseli Kızın Okul Anketine Yansıyan Tecavüz İtirafı! 65 Yaşındaki Tecavüzcüsünün İsmini Verdi

TAKİP ET

Manisa'da okulda yapılan bir anket sayesinde liseli bir genç kızın 8 yıl önce yaşadığı cinsel istismar skandalı ortaya çıktı. Okulun rehber öğretmeni tarafından yapılan ankette 16 yaşında olan kız öğrencinin 8 yıl önce 65 yaşında olan bir adam tarafından cinsel istismara uğradığı itirafı okul yönetimini harekete geçirdi.

Manisa’da okulda yapılan bir anket sayesinde liseli bir genç kızın 8 yıl önce yaşadığı cinsel istismar skandalı ortaya çıktı. Okulun rehber öğretmeni tarafından yapılan ankette 16 yaşında olan kız öğrencinin 8 yıl önce 65 yaşında olan bir adam tarafından cinsel istismara uğradığı itirafı okul yönetimini harekete geçirdi.

Olay, Manisa Ahmetli ilçesinde meydana geldi. Bir lisede okulun rehber öğretmeninin gerçekleştirdiği anket sayesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi kızın 8 yıl önce başına gelen dehşet olay ortaya çıktı.

ANKET SAYESİNDE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Okulun rehber öğretmeni öğrencilerine okul tarafından kendilerine bir anket uygulanacağını ve sınıftaki öğrencilerine dağıttığı kağıtlara başlarından geçen ve kimseye anlatamadıkları bir olayı yazmalarını istediği öğrenildi. Öğretmenin gerçekleştirdiği anket sonrasında 16 yaşındaki kız öğrencinin başına gelen dehşet olay ortaya çıktı.

8 YIL ÖNCE 65 YAŞINDAKİ ADAMIN TACİZİNE UĞRAMIŞ

Rehber öğretmeni tarafından kendisine verilen kağıda kimseye anlatamadığı gerçeği yazan 16 yaşındaki E.E, 8 yıl önce 65 yaşındaki bir adamın cinsel istismarına uğradığını yazarak kendisini taciz eden sapığın ismini yazdı.

JANDARMA 65 YAŞINDAKİ SAPIĞI YAKALADI

Rehber öğrtmenin genç kızın yazdıklarını okuması sonrasında okul yönetimine durumu bildirdiği ve okul yönetiminin harekete geçerek durumu ilçe jandarma ekiplerine ihbar ettiği öğrenildi. 16 yaşındaki E.E ve ailesi ilçe jandarma karakoluna çağırıldı. E.E’nin karakolda psikolog eşliğinde alınan ifadesi sonrasında cinsel tacizi gerçekleştiren 65 yaşındaki H.H.U’nun yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Jandarma karakoluna getirilen ve burada ifadesi alınan H.H.U’nun Adliyeye çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi

 

Manisa Ahmetli Lise Öğrencisi Anket Rehber Öğretmen Cinsel Taciz 8 yıl 65 Yaşındaki sapık Okul Anketi