Liseli Genç Kız Ormanda Vahşice Öldürülmüş Halde Bulundu

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 28 gün önce ortadan kaybolan genç kızın cesedi bulundu. Tanınmaz hale gelen cesedi gören polis ekipleri pantolonundan yola çıkarak cesedin 18 yaşındaki Fatma Nur Karaoğlan a ait olduğunu ve öldüren kişinin işte 17 yaşındaki O.A. olduğunu belirledi.

Dün öğleden sonra vatandaşlar tarafından Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde ki ormanlık alanda bulunan su kanalında tanınmaz halde bir kadın cesedi bulundu. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede genç bir kadına ait olduğunu belirledikleri cesedin kafasına vurulan sert cisimle öldürüldüğünü tespit etti. 
Cesedin üzerinden kimlik çıkmayınca polis ekipleri özel bir ekip kurarak cesedin kime ait olduğunu belirlemek için Çalışmalara başladı. Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı Dedektiflerden oluşan özel ekip Son günlerde yapılan kayıp başvurularını ve kayıtların sosyal medya hesaplarını inceledi.

28 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Yapılan İnceleme sonucunda 8 Ekim tarihinde Türkoğlu ilçesinde bulunan evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan lise öğrencisi Fatmanur Karaoğlan'ın Sosyal medyada paylaştığı Fotoğrafla giydiği pantolonun cesedin üzerindeki pantolona aynı olduğu belirlendi. Bunun üzerine ailesine teşhis yapıldı ve cesedin Karaoğlan’a ait olduğu tespit edildi.

KATİL 17 YAŞINDA

Kurulan ekip genç kızın katili bulmak için en son genç kızla görüşen kişiler ve Arkadaşlarının ifadesini aldı. Lise öğrencisi O.A.  emniyette verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle sap çapraz sorguya alınırken ifadesinde genç kızla zaman zaman görüştüğünü ve 1 ay önce mesire alanının yakınındaki ormanlık alanda buluştuklarını aralarında tartışma çıktığını ve bunun üzerine Fatmanur karaoğlan'ı başına kaya parçası vurarak öldürdüğünü söyledi. Emniyet işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen liseli genç tutuklandı.

kahramanmaraş lise öğrencisi kız son dakika son dakika haber