Lisedeki Dehşetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! Sınıfa Kapatıp Dövdüler

TAKİP ET

Antalya'da lise 1. sınıf öğrencileri Yağmur S.P. (16) ve Gülşen M.'nin (16) Sınıfa kapatılarak 9 öğrenci tarafından dövüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı.

Kepez Hacı Ekrem Şerife yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 1. sınıf öğrencileri Yağmur S.P. ve Gülsen M., 20 Şubat günü 9 öğrencinin sınıfı basmasının ardından dövüldü. İl Emniyet Müdürlüğü çocukları Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri olaya karıştıkları iddia edilen 9 öğrenciyi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü ile ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen öğrenciler savcılıkla yapılan sorgunun ardından nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine çıkarıldı ve serbest bırakıldı.

ÖĞRENCİLER KAMERADA

Lise öğrencisi iki kızı döven diğer öğrencilerin sınıfa girme anları ise okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde dövülen iki kızın sınıf önünde beklediği okul dağıldıktan bir süre sonra kamuflaj pantolonlu kız öğrencinin ilk olarak sınıfa girdi Erkek öğrencilerin ise Sınıf kapısını kapalı tutmaya çalıştığı görünüyor. Bu sırada sesleri duyan nöbetçi öğretmen müdahale ediyor ve olay sona eriyor. Daha sonra Yağmur S.P. ve Gülşen M., öğretmenleri ile birlikte saldırgan öğrencilerin peşinden koşuyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Yağmur S.P.nin annesi Özlem Y.,  asker pantolonu kızın en çok kızını vurduğunu belirterek, "Zaten görüntülerde de ne kadar agresif ve soğukkanlı olduğu görülüyor. Erkek öğrencilerin sınıfın kapısını kapalı tutmaya çalışması da tam bir felaket" dedi.

 

antalya kepez okul darp şiddet