Lise Öğrencisi Kızı Ormana Götürüp Cinsel İstismarda Bulunan Zanlı Suç Üstü Yakalandı

TAKİP ET

Muğla'da Evli ve iki çocuk babası piyanist R.Ç., 14 yaşındaki lise öğrencisi kukla yasak aşk yaşamaya başladı. Kızın olayı arkadaşlarına anlatması sonucu ortaya çıkan yasak aşkta zanlı, "Bana 20 yaşında olduğunu söylemişti. 14 yaşında olduğunu bilmiyordum" ifadelerini kullandı.

Muğla Seydikemer da bir lisede okuyan 14 yaşındaki A.N. Profil isimli kız öğrenci iddiaya göre bir sürü oyuncak Yarın İstek yapan evli ve iki çocuk babası R.Ç. ile tanıştı. Genç kızı öğle aralarında ve okul çıkışında otomobille gelip R.Ç.'nin alması diğer öğrencilerin dikkatini çekti. Arkadaşlarının sorması üzerine lise öğrencisi kız aralarında Bir gönül ilişkisi olduğunu söyledi. Öğrenciler bunun üzerine durumu rehber öğretmeni bildirdi. Rehber öğretmen de bu duruma şahit olunca polisi arayıp şikayette bulundu. 24 Ekim tarihinde polis ekipleri R.Ç. ve A.N.'yi okul çıkışında takip etmeye başladı. R.Ç.'nin 14 yaşındaki kızı ormanlık alana götürüp cinsel tacize başlaması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ormanda suçüstü yakalanan zanlı gözaltına alınırken A.N. ise polis ve savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından ailesine teslim edildi. Ormanda kız çocuğuna istismarda bulunan Piyanist ise polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

20 YAŞINDA SANMIŞ

Emniyette ifade veren zanlı ifadesinde, "Bana 20 yaşında olduğunu söylemişti. 14 yaşında olduğunu bilmiyordum" dedi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı. 14 yaşındaki küçük kızın ise ifadesinde "Bir süredir arkadaşlık yapıyorduk. Arkadaşlık bu duruma geldi. Beni zorlamadı" dediği öğrenildi.

 

muğla seydikemer cinsel istismar son dakika