Lise Öğrencisi Çocuk İlk Kez Uyuşturucu Kullandı, Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

İstanbul Bakırköy'de arkadaşları ile buluşan da ilk kez uyuşturucudan ölen lise öğrencisi Eve geldiğinde kendisini hissetmediğini anne ve babasına söyledi. Rahatsız olduğunu söyleyen genç evin penceresine yaklaştığı sırada dengesini kaybederek 10. kattan aşağıya düştü ve hayatını kaybetti. Diğer yandan polis ekipleri uyuşturucu gençlere temin eden korsan taksi şoförünü de gözaltına aldı.

İstanbul Bakırköy'de Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda iddiaya göre Serhat S. isimli Lise öğrencisi Genç Akşam ailesi ile yemek yedikten sonra yanlarından ayrıldı ve arkadaşları ile buluştu. Liseli genç Bu sırada bir arkadaşının kullandığı uyuşturucu merak ederek denedi. Uyuşturucu kullandıktan sonra kendini iyi hissetmeyen genç arkadaşlarının yanından ayrılarak ailesinin yanına geldi. Anne ve baba Bina girişinde çocuklarına Ayaklarında ayakkabı ve çorap olmadan görünce neden bu duruma geldiğini söyledi. Liseli genç uyuşturucu kullandığını ve kendisine iyiyiz etmediğini söyleyince Aile Çocuğu 10. katta bulunan evlerine çıkardı. Ailesi kendisi ile konuştuğu sırada uyuşturucu maddenin etkisinde olan lise öğrencisi anne ve babasına kendisinin düştüğünü ve nasıl düştüğünü göstermek istediğini söyledi. Camın yanına yaklaşan lise öğrencisi dengesini kaybederek Hayat düştü hayatını kaybetti.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Talihsiz gencin ölümünün ardından polis ekipleri inceleme başlatarak lise öğrencisinin yemek yediği arkadaşlarıNı sorguya aldı. Bu sırada uyuşturucu madde kullanan arkadaşı uyuşturucuyu kendisine bir korsan taksi şoförünün verdiğini söyledi. Bunun üzerine yakalanarak gözaltına alınan korsan taksi şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer yandan lise öğrencisinin apartmandaki son görüntüleri de ortaya çıktı. Lise öğrencisi son olarak apartmanda yürürken görünüyor.

İstanbul bakırköy uyuşturucu son dakika son dakika haberi