Lise gençlerin kız meselesi yüzünden çıkan kavgası kanlı bitti

TAKİP ET

Avcılar'da lise öğrencileri ile bir grup genç arasında çıkan 'kız meselesi' kavgası, öğrencilerden birinin bıçaklanmasıyla kanlı bitti.

Lise öğrencileri ile bir grup genç arasında ‘kız meselesi’ yüzünden çıkan tartışa büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada lise öğrencilerinden biri karnından bıçaklanarak yaralandı.

Öğrencilerden biri bıçaklandı

Olay, Avcılar Cihangir Mahallesinde Cuma günü saat 16:30 sularında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Teknik Anadolu Lisesi ve Saide Zorlu Mesleki Lisesi öğrencileri arasında daha önceden de herkes tarafından bilinen ‘kız meselesi’ yüzünden bir husumet vardı. Lise öğrencilerinin ders bitiminde okul çıkışına gelen bir grup liseli genç arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Sözlü olarak başlanılan tartışma birden şiddetini arttırarak kavgaya dönüştü. Okul çıkışında yaşanan iki grup liseli arasındaki kavga gençlerden birinin cebinden çıkardığı bıçağı karşı taraftaki bir gencin karnına saplamasıyla son buldu. Kanlar içerisinde yere yığılan genç, olay yerine gelen ambulans ile apar topar hastaneye kaldırıldı. 

Polis soruşturma başlattı

Okul çıkışında başlayan kavganın şiddeti artınca mahalle aralarına taşındı. Bıçakların çekildiği kavgada, gençlerden birinin karnından bıçaklanması ile son buldu. Bıçaklanan gencin yardımına ilk olarak okul arkadaşları koştu. Kavgaya şahit olan mahalle sakinleri öğrencilerden birinin bıçaklandığını görünce polis ve ambulansı arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri karnından bıçaklanan genci Murat Kölük Devlet Hastanesine götürdü. Olay yerine gelen polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

avcılar kız meselesi yüzünden çıkan kavga