Limandan Kaçan Angus Şehir Merkezi'nde Ortalığı Birbirine Kattı!

TAKİP ET

Hatay İskenderun Limanı'na gelen bir gemiden indirilmekte olan angusun kaçması üzerine şehir merkezinde ortalık karıştı. Kaçan angusun çarptığı bir çocuğu yaraladığı ve bazı araçlara zarar verdiği öğrenildi.

Hatay İskenderun Limanı’na gelen bir gemiden indirilmekte olan angusun kaçması üzerine şehir merkezinde ortalık karıştı. Kaçan angusun çarptığı bir çocuğu yaraladığı ve bazı araçlara zarar verdiği öğrenildi.

Olay, Hatay İskenderun Limanı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İskenderun Limanı’na gelen bir gemiden indirilirken kaçtığı öğrenilen angusun şehir merkezine girdiği öğrenildi. Merkezde yoğun olan araç trafiğini alt üst eden angusun bazı araçlara zarar verdiği ve çarptığı bir çocuğu yaraladığı öğrenildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine İskenderun Belediyesi ekipleri kaçan angusu yakalamak için çalışma başlattı. 

DEFALARCA UYUŞTURUCU İĞNE ATILDI

Belediye ekipleri angusu yakalamak için peşine düşerken görevlilerin ara sokakta sıkıştırdıkları angusa tüfekle defalarca uyuşturucu iğne attığı belirtildi. Atılan iğneler sonucunda ilk olarak sendeleyen ancak yeniden toparlanarak kaçan angusun kentin en işlek caddelerinden biri olan Şehit Pamir Caddesi’nde insanların ve araçların arasında koşmaya başladığı öğrenildi. Çarptığı bir otomobile büyük şekilde zarar verdiği belirtilen angusun bir kez daha uyuşturucu iğneyle vurulduğu ve bu kez yakalandığı belirtildi. Uyuşturucu iğneyle vurularak yakalanan angus Belediye görevlileri tarafından iş makinesiyle bulunduğu yerden alınarak tekrar limana götürüldü.

 

Hatay İskenderun Angus Liman İskenderun limanı