Liderler Şehit Cenazesinde Buluştu!

TAKİP ET

Yüksekova'da PKK'lıların hain saldırısı sonucunda şehit olan Astsubay Erdem Ertan için Ankara Kocatepe Camii'nde tören düzenlendi. Törene devlet zirvesinden önemli isimler katıldı.

Yüksekova'da gerçekleşen terör saldırısında şehit olan üstçavuş Erdem Ertan için Ankara Kocatepe Camii'nde bir tören düzenlendi. Şehidin cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve devlet görevlileri ve askerler katıldı. ŞEHİT ASTSUBAY ERDEM ERTAN'IN EŞİ HAMİLEYDİ Şehit Astubay'ın ailesinin tek çocuğu olduğu ve babasının da öğretmen olduğu bildirildi. 1 yıllık evli olan şehit astsubayın öğretmen eşinin ise Van'da bulunduğu ve hamile olduğu öğrenildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yayınladığı başsağlığı mesajı ise şu şekilde: “Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Silah arkadaşımız 10 Kasım 2015 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim”

şehit Astsubay Erdem Ertan başbakan ahmet davutoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli PKK saldırıları şehit