Lideri Deviren Göztepe, Pes Etmiyor

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de 8 haftadır galip gelemeyen ve zor günler geçiren İzmir temsilcisi Göztepe, Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'i evinde 2 – 0 yenerek küme düşme potasında daha iş bitmedi mesajını verdi.

Spor Toto Süper Lig’de 8 haftadır galip gelemeyen ve zor günler geçiren İzmir temsilcisi Göztepe, Süper Lig lideri Medipol Başakşehir’i evinde 2 – 0 yenerek küme düşme potasında daha iş bitmedi mesajını verdi.

Süper Lig liderini evinde devirerek ligde kalma ümitlerini son 4 haftaya taşıyan Göztepe, taraftarının 8 maçlık galibiyet hasretine de son verdi. Medipol Başakşehir galibiyetiyle puanını 30’a yükselten Göztepe’nin en büyük avantajı ise son 4 karşılaşmasının 3’ünü seyircisinin önünde oynayacak olması.

Göztepe, Süper Lig’in 31. haftasında evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. İzmir temsilcisinin diğer karşılaşmaları ise evinde Demir Grup Sivasspor, deplasmanda Bursaspor ve son hafta taraftarı önünde MKE Ankaragücü.

2001 – 2002 sezonunda İstanbul’da Beşiktaş’ı 2 – 1 mağlup ettikten sonra İstanbul’da galip gelemeyen İzmir temsilcisi, Medipol Başakşehir galibiyetiyle uzun bir aradan sonra ilk kez bir İstanbul temsilcisini mağlup etti. Ayrıca Süper Lig’de bu sezon en son golünü 24. haftada Atiker Konyaspor’a atan Göztepe, lideri devirerek tam 493 dakika sonra Süper Lig’deki gol hasretine son verdi.  

Göztepe Medipol Başakşehir Süper Lig son dakika