Lalin isminin anlamı nedir? 

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni doğacak kızları için belirledikleri isim sosyal medyanın gündemine oturdu. Çiftin kızlarına verecekleri isim merakla araştırılırken açıklanan ismin anlamı da bir hayli merak edilmeye başlandı.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni doğacak kızları için belirledikleri isim sosyal medyanın gündemine oturdu. Çiftin kızlarına verecekleri isim merakla araştırılırken açıklanan ismin anlamı da bir hayli merak edilmeye başlandı. Meslektaş çiftin kızlarına verecekleri ismin ‘Lalin’ olduğu öğrenilirken herkes bu ismin ne anlama geldiğini merak etmeye başladı. Peki, Lalin isminin anlamı ne? Lalin ne demek? İşte detaylar…

Doğuma Sayılı Günler Kaldı

Ünlü isimler arasında evlilikleriyle örnek çiftler arasında olan ve kızlarını kucaklarına almak için gün sayan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun hayranları ünlü çiftin kızlarına vereceği ismi merak etmeye başladı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kenan İmirzalıoğlu, kızlarının ismini belirlediklerini ancak bunu eşi Sinem Kobal’ın açıklamasının daha uygun olacağını söylemişti. Kobal-İmirzalıoğlu çiftinin kızlarına vereceği ismin Lalin olduğu öğrenildi.



Lalin İsminin Manası Ne?

Lalin, eski dilde kırmızı renkli olan anlamına gelir. Aynı zamanda ‘Yakut Kırmızısı’ anlamını da taşımaktadır. İsmin kökeni ise Türkçe, Arapça ve Farsçadır. 


Ünlü Çift 2016 Yılında Evlendi

2016 yılında Ayvalık’ta dünya evine giren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti mutlu bir evlilik sürdürüyor. Şimdilerde kız bebeklerini kucaklarına almak için geri sayıma başlayan çift sık sık çok heyecanlı olduklarını ve doğum öncesinde her şeyin yolunda olduğunu ifade ediyor. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Sinem Kobal, evlendikten sonra setlere ara verdi. Kenan İmirzalıoğlu ise ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor. 
 

lalin sinem kobal