"Laiklik Elden Gidiyor" Diyerek Sosyal Medyayı Sallamıştı! Süleyman Çakır Bu Kez Orada Görüntülendi

TAKİP ET

Bir sokak röportajında, 'Laiklik elden gidiyor' diyen ve bu sözleriyle sosyal medyada fenomen haline gelen Süleyman Çakır bu kez Yenikapı'da Gazze için düzenlenen mitingde kameralara takıldı.

Bir sokak röportajında, ‘Laiklik elden gidiyor’ diyen ve bu sözleriyle sosyal medyada fenomen haline gelen Süleyman Çakır bu kez Yenikapı’da Gazze için düzenlenen mitingde kameralara takıldı.

Sokak röportajındaki sözleri ve hareketleriyle hafızalara kazınan Süleyman Çakır yaptığı röportajda, ‘Laiklik elden gidiyor’, ‘155’i ararım, içeri aldırırım. Biz burada kürtaj yapıyoruz.’ demiş ve bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isim haline gelmişti.

SOSYAL MEDYANIN FENOMENİ OLDU

Bir sokak röportajında kendisine uzatılan mikrofona yaptığı açıklamalar ve hareketlerle sosyal medyada bir anda fenomen haline gelen Süleyman Çakır, ‘Yok Laiklik elden gidiyor.’ sözleriyle gündeme oturmuştu. Röportaj sırasında bir kadın vatandaşın Çakır’ın yanına gelerek söze karışması yaşlı adamı bir anda sinirlendirmiş ve tepki vermesine neden olmuştu. Verdiği tepki sırasında röportaja kürtaj diyen Süleyman Çakır, sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına yerleşmişti. 

YENİKAPI’DAKİ GAZZE’YE DESTEK MİTİNGİNE KATILDI

Çakır, yaptığı çıkışlar ve sosyal medyadaki fenomenliği sonrasında Yenikapı’da düzenlenen ‘Gazze’ye destek’ mitinginde kameralara takıldı. İstanbullular, İsrail’in Gazze’de yaptığı katliam sonrasında Yenikapı’ya akın ederek Gazze’ye destek için bir araya gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de yer aldığı mitingde binlerce vatandaş ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile İsrail’e lanet yağdırmıştı. Sosyal medyanın kısa sürede en çok konuştuğu isim olan Süleyman Çakır’da Yenikapı mitingi dönüşünde görüntülenen isimlerden oldu.

 

Süleyman Çakır Laiklik elden gidiyor Kürtaj Sokak röportajı Sosyal medya Yenikapı mitingi Gazze