Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında her Cumartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 31 Ekim 2020 tarihli yeni bölümü yayınlanmadı.

Show TV ekranlarında her Cumartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 31 Ekim 2020 tarihli yeni bölümü yayınlanmadı. Show TV yayın akışında yer almayan diziyle ilgili sevenleri yoğun bir araştırmaya girdi. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmadı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Yayın Akışında Yer Almadı

Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın ve Ferda Kaynar gibi oyuncuların rol aldığı sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 31 Ekim 2020 tarihli yeni bölümü Show TV yayın akışında yer almadı. Diziyi yakından takip eden izleyici ise dizinin yeni bölümünün neden ekrana gelmediğini araştırmaya başladı. Dizi yerine Show TV ekranlarında Hababam Sınıfı ve Bizim Aile dizilerinin yayınlandığı görüldü.


Kuzey Yıldızı İlk Aşk Neden Yayınlanmadı?

Her Cumartesi akşamı yeni bölümleriyle Show TV ekranlarında olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin bu haftaki yeni bölümünün İzmir’de meydana gelen deprem sebebiyle ekranda yer almadığı tahmin ediliyor. Dizinin gelecek hafta yeni bölümüyle yeniden Show TV ekranlarında olması bekleniyor.

Dizinin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Gördükleri karşısında neye uğradığını şaşıran Yıldız, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Artık Bulut kayıtsız şartsız hayatından çıkıp gidecektir. Kuzey ve Yıldız arasındaki bütün engeller bir bir ortadan kalkıyor, birbirine deliler gibi aşık olan bu iki insanın etrafındaki karabulutlar artık dağılmaya başlamış gibi görünmektedir. Nihayet yüzleri gülen Kuzey ve Yıldız’ın artık tek yapmaları gereken şey ise yalnızca aşklarını ve geleceklerini düşünmektir. İki aşık bir taraftan hazırlıklara başlarken bir taraftan da bu güzel anların bozulmasından deli gibi korkmaktadır. Korkularında da haksız çıkmazlar ve 20 yıllık aşkın en büyük engeli olan Yaşar karşılarına dikilir. Yaşar, Kuzey’in Yıldız'a olan aşkını kendi yöntemleri ile sınamak için hazırdır. Kuzey ise kendine oldukça güvenmektedir ancak onu bekleyen sınavlar çok zorlu ve tehlikelidir. 

 

kuzey yıldızı ilk aşk show tv dizi