Kuzey Irak'tan Mesaj Gönderen Mehmetçik Ağlattı: 3018 Rakımdan Kızına Seslendi, Gözyaşları Sel Oldu!

TAKİP ET

Kuzey Irak'ta görevde olan bir komutanın yayınlanan videosu izlenme rekoru kırdı. Komutanın 8 günlük kızının kıyafetini koklayarak moral bulduğunu söylemesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Kuzey Irak’ta görevde olan bir komutanın yayınlanan videosu izlenme rekoru kırdı. Komutanın 8 günlük kızının kıyafetini koklayarak moral bulduğunu söylemesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Kuzey Irak’ta görevde olan Mehmetçiğin komutanı olduğu belirtilen ve operasyonda görev alan bir asker, yayınladığı video ile yüreklere dokundu. 8 günlü kızının kıyafetini göstererek benim için çok değerli diyen komutan 3018 rakımlı Kuzey Irak’tan kızının kıyafetiyle mesaj gönderdi. İzleyen herkesi gözyaşlarına boğan komutan, kızının kıyafetini koklayarak moral bulduğunu ve yaşama azmini ayakta tuttuğunu söyledi.

AKER TELEFONA ÇEKTİ, KOMUTAN KÜÇÜK KIZINA MESAJ GÖNDERDİ

Kuzey Irak’ta uzun süredir devam etmekte olan bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların komutanı olan bir asker çekilen videoda söyledikleri ile herkesi gözyaşlarına boğdu. Komutanının görüntüsünü cep telefonu ile videoya çeken bir askerin komutanına bir mesajı olup olmadığını sormasıyla komutan, bir poşet içerisinde çıkardığı 8 günlük kızına ait olan kıyafeti göstererek, 3018 rakımlı Kuzey Irak’tan kendisi için çok değerli olan şeyi paylaştığını ve 8 günlük kızının kıyafetini koklayarak güç ve moral bulduğunu söyledi. İzleyen herkesi gözyaşlarına boğan video da görüntüyü çeken askerin komutanına, ‘İnşallah sağ salim kavuşacaksınız kızınıza’ diyerek moral verdiği görüldü.

GÖRÜNTÜ BİNLERCE KİŞİYİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Çekilen görüntü bölgede görevli olan askerler tarafından sosyal medyada paylaşılınca kısa sürede binlerce kişiye ulaştı. Binlerce kişi videoyu izleyerek gözyaşlarına boğuldu.

 

Kuzey Irak Mehmetçik 8 günlük kızı Komutan Video