Kuzey Irak'tan Acı Haber TSK Son Dakika Geçti: 1 Asker Şehit

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Irak'ta icra edilen bir operasyonda bir askerin kendi tüfeğinin kazara ateş alması sonucunda bir askerin şehit olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Irak’ta icra edilen bir operasyonda bir askerin kendi tüfeğinin kazara ateş alması sonucunda bir askerin şehit olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Irak’ta yürütülmekte olan operasyonlar kapsamında bir askerin tüfeğinin kazara ateş alması sonucunda şehit olduğu bilgisi paylaşıldı. 

TSK AÇIKLADI

Türk Silahlı Kuvvetleri son dakika bilgisiyle geçtiği açıklamada, 5 Ocak 2018 tarihinde Kuzey Irak’ta Kani Rash bölgesinde devam etmekte olan operasyon sırasında bir askerin kendi tüfeğinin kaza sonucu ateş almasıyla şehit düştüğünü belirtti. Tüm Türkiye’nin şehit haberleri ile derinden üzüldüğünü belirten Türk Silahlı Kuvvetleri, şehide Allah’tan rahmet ailesine ve Türk Milletine başsağlığı dilediğini belirten bir yazı paylaştı. Askerin ismi ve memleketi hakkında henüz bilgi verilmedi.

ŞEHİDİN ADI VE MEMLEKETİ BELLİ OLDU

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen operasyon kapsamında kendi tüfeğinin kazara ateş alması sonucunda şehit olan askerin adının Piyade Er Adem Akpınar olduğu açıklandı. 28 yaşında olan şehidin Erzincanlı olduğu da verilen bilgiler arasında yer aldı.

Son dakika TSK Açıklama Kuzey Irak Tüfek Kaza Şehit