Kuzey Irak'ta Terör Örgütü'ne Büyük Darbe! Örgütün Finans Kaynakları İmha Edildi

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ta düzenlenen operasyonlarda, PKK kampları yerle bir edildi. Operasyonda, örgütün finans kaynağına da darbe vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak’ta düzenlenen operasyonlarda, PKK kampları yerle bir edildi. Operasyonda, örgütün finans kaynağına da darbe vuruldu. 

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak’ta bulunan PKK kamplarına yönelik operasyon düzenledi. Terör örgütünün en büyük finans kaynaklarından biri olarak bilinen örgütün akaryakıt kaçakçılığında kullandığı boru hatları ve depolama tankeri operasyonda imha edildi. 

OPERASYON 10 MART’TAN BU YANA DEVAM EDİYOR
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığına bağlı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı ile Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı tarafından 10 Mart tarihinde, Irak’ın kuzeyinde bulunan terör kamplarına yönelik başlatılan operasyonlar, hız kesmeden devam ediyor. 

FİNANS KAYNAKLARINA DARBE VURULDU
Terör örgütü tarafından Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Kani Rash ve Nahal Tepe bölgelerinde akaryakıt kaçaklığında kullanılan boru hatları ve depolama tankerleri hava bombardımanı ile imha edildi.  

50 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
12 gündür Irak’ın Hakurk ve Kani Rash bölgesinde büyük bir kararlılıkla yürütülen operasyonda şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 50 oldu. Ayrıca PKK’lı teröristlere ait 15 mağara ve 30 barınak da tespit edilerek imha edildi. 

 

Türk silahlı kuvvetleri kuzey ırak PKK oprasyon terör operasyonu son dakika son dakika haberi