Kuyumcu soyma teşebbüsü! Çöp konteynerında şok gerçek ortaya çıktı

TAKİP ET

İstanbul Gaziosmanpaşa'da şaşkınlık veren bir olay meydana geldi. Kapüşonlu ve maskeli bir hırsız, elindeki silah ile kuyumcuyu girdi. Çalışanların müdahalesinin ardından korkup kaçan hırsız polis ekipleri tarafından yakalandı. Fakat soygun girişiminden sonra şok gerçek ortaya çıktı. Hırsızın silahının oyuncak olduğu ve oyuncak tabanca ile kuyumcuyu soymaya çalıştığı tespit edildi. Hırsızın oyuncak silahı çöp konteynerında bulundu.

İstanbul'da yaşanan kuyumcu soygunu girişiminin ardında şok detaylar çıktı. 13 Aralık'ta düzenlenen soygunda araştırmaya başlayan yoğunlaştıran ekipler, hem hırsız yakaladı hem de yeni ve önemli bilgiler buldu.

SİLAHLA KUYUMCUYU SOYMAYA ÇALIŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan, 13 Aralık'ta Hürriyet Mahallesi'ndeki bir kuyumcuda kapüşonlu ve maskeli bir hırsızın, yanında getirdiği silahla kuyumcuyu soymaya çalıştığı, çalışanların engellemesi üzerine panikleyerek olay yerinden kaçtı.

OYUNCAK SİLAH KULLANMIŞ

Kuyumcunu ve şüphelinin kaçtığı istikametteki 65 güvenlik kamerasında inceleme gerçekleştirilen polis, bir minibüse bindiği esnada maske ve kapüşonunu çıkaran hırsız eşkal bilgilerinden kimliğini bulundu. Hırsızın M.A. polis ekipleri tarafından 15 Aralık'ta Esenler'de yakalandı. M.A'nın, soygun girişiminde oyuncak silah kullandığı ve dükkandan kaçarken bir çöp konteynerine attığı tespit edildi.

Şüpheli, "yağmaya teşebbüs" suçlamasıyla gönderildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

 

İstanbul kuyumculuk hırsızlık