Kütahya'da zincirleme kaza: 1 bebek, 6 kişi yaralandı

TAKİP ET

Kütahya-Afyonkarahisar kara yolunun 18. kilometresinde, bir otomobilin önünde seyir halinde olan başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kaza sonucu 1'i bebek 6 kişi yaralandı.

Kaza, günün erken saatlerinde meydana geldi. Mehmet Kılınç yönetimindeki 26 US 516 plakalı otomobil, önünde seyreden Murat Musa Akay'ın (52) kullandığı 34 PM 2130 plakalı otomobile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da şarampole devrilerek durabildi. Kazada sürücü Mehmet Kılınç'ın eşi Hanım Kılınç (41), oğlu Turhan Kılınç (12) ile diğer otomobilin sürücüsü Murat Musa Akay, yanında bulunan Çiğdem Çıkmaz Akay (48), Şeyma Çıkmaz (29) ve sadece 2 yaşında olan Osman Tuna Çıkmaz yaralandı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak yaralılara yardımcı oldu. Yaralılar daha sonra Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yapılan açıklamada yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kaza anının detayları ve nedenleri incelenirken, sürücülerin ifadeleri de alınacak. Yetkililer, kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliğini vurguluyor."

Kütahya trafik kazası zincirleme kaza