Kütahya'da korkunç kaza! Moloz yığınına çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

TAKİP ET

Kütahya'nın Emet ilçesi, dün yaşanan trafik kazasıyla sarsıldı. Talihsiz kaza, Kütahya-Emet karayolunun Sarıayak Gencel bölgesinde meydana geldi. Sürücüsü S.Z. tarafından yönetilen 43 DD 970 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle sürücünün kontrolünden çıktı ve yol kenarında biriken moloz yığınına hızla çarptı. 

Bu korkunç kazada, araç içerisinde bulunan Feride Gümüş adlı 77 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Diğer yolcular İ.G., F.Z., E.D., N.D. ile sürücü S.Z. ise ağır yaralarla kurtuldu. Olay yerine, görgü tanıklarının hemen ihbarı üzerine sağlık ekipleri hızla intikal etti. Kazada yaralananlar, olay yerine gelen ambulanslarla en yakın hastaneye sevk edilirken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası Feride Gümüş'ün kurtarılamadığı üzücü haber hastaneden geldi.

Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alındı ve trafik ekipleri kazayla ilgili incelemelere başladı. Kazanın nedeni ve detaylarına dair soruşturma sürerken, yetkililer olayla ilgili gerekli bilgilendirmelerin ilerleyen saatlerde yapılacağını belirtti. 

Bu tür trajik kazaların tekrar yaşanmaması adına, sürücülerin dikkatli ve kurallara uygun bir şekilde trafikte bulunmaları, hem kendi can güvenlikleri hem de diğer yol kullanıcıları için büyük önem taşıyor.

Kütahya ölüm haberleri trafik kazası